Vaptio Razor Pod Kit

Razor fra Vaptio er et fremtidssikret Pod system for den kræsne damper. Kittet er elegant udformet i ét stykke aluminium med hele 550 mah batteri. Kvaliteten er i top, og på trods af det store batteri er vægten holdt helt i bund. Det tynde design gør den snildt kan lægges i din lomme.

Gå ikke glip af det måske bedste pod system i 2020, med pre-heat funktion, batteriindikator og aktiveringsknap har du alle de funktioner du har brug for

Vaptio Razor forhandles i en nordisk udgave der lever op til danske sikkerhedskrav ómkring sug-aktivering. Kan derfor kun bruges ved at benytte aktiveringsknappen

Beskrivelse

Razor fra Vaptio er et pod kit der kan yde hele dagen! Med det store batteri og den lille størrelse er Razor et diskret pod kit som du kan have med dig overalt. 2 ml pod i sort finish komplimenterer kittet som kommer i rød, blå, sort, guld og grøn. 

Den gyldne aktiveringsknap er meget mere end det. Tryk 3 gange og start pre-heat funktionen, rundt om aktiveringsknappen er placeret LED lys der viser dig hvor meget batteri der er tilbage, når du oplader din Razor får du også opladningstatus. 

Med den indbyggede vibration er du aldrig i tvivl om Razor Pod er isat korrekt, eller når pre-heat er klar til dig.

Pod

Den store 2 ml. pod har indbygget mesh coil. Fremfor en almindelig tråd der snor sig igennem vattet, er tråden erstattet af et gitter, såkaldt mesh. Det giver en større varmeflade og e-væsken kan forbrænde mere jævnt. Mesh coil er for mange den foretrukne coil, og det er også derfor vi elsker Razor! 

Razor Pod er fremstillet sådan at når der er påfyldt e-væske kan den ikke åbnes. Dermed er du sikker på der ikke sker uheld og e-væske løber ud i lommen eller andre steder.

Teknisk specifikation

12 Varer

På Lager

199,00 kr

Tilbehør

15 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også

[s]