Hangsen Genesis Kit

Her kommer den nye e-cigaret fra producenten Hangsen med en masse smarte funktioner og et overbevisende design. Dette kit indeholder den fantastiske Genesis All-In-One e-cigaret som er let og ukompliceret at anvende, påfylde med e-væske og have med sig.

Genesis består af et batteri med en kapacitet på 1500 mAh og en indbygget tank som rummer 1.5ml. e-vækske. Du kommer til, at påfylde tanken gennem et børnesikret låg som du åbner ved, at trykke ned og vride på mundstykket. På samme sæt finder du coilen. Påfyld tanken ved, at hælde e-væsken direkte ned i åbningerne  i tanken. Du finder maksimal mængden af e-væsken på tankens glas. 

Coilen har en modstand på 0.4 ohm og i kittet medfølger 2 stk

Knaplyset lyser blåt når du har 67-100% batteri tilbage og lilla når du har 34-66%. Begynder den, at lyse rød, har du batteritid på under 33% tilbage og når det blinker 10 gange så er det tid til, at oplade batteriet. Dette gør du med den medfulgte Micro-USB kabel. 

Genesis har nogle innovative og praktiske funktioner som vil optimere din dampoplevelse og samtidig gøre den mere sikker. Udover det børnesikret låg, har dit batteri også en praktisk “sleep mode” og en automatisk “power off”. Sleep position aktiveres efter 10 sekunder uden anvendelse. Er din e-cigaret i sleep mode, skal du trykke på knappen for, at få den tilbage i arbejdsposition. Efter 10 minutter uden anvendelse, slukkes batteriet automatisk.

Det Får Du

1 x Hangsen Genesis - 1500 mAh batteri med indbygget tank
2 x Genesis coils med 0.4 ohm (en er allerede monteret)
2 x Top Base (en er allerede monteret)
2 x Genesis mundstykke
1 x Magnetisk låg
1 x USB kabel
1 x Brugsanvisning

299,00 kr

Tilbehør

14 andre produkter i den samme kategori:

[s]