Aroma Kugler  31 varer

Vi forhandler Flavourball aroma kugler. De er nemlig produceret ud fra den bedste aroma kvalitet, som du finder inden for aroma kugler. Dette sikrer dig en god oplevelse hver gang! Men hvad er aroma kugler? Aroma kugler er små kugler, der er fyldt med en indkapslet aroma. Når man klikker på kuglerne, frigiver de aromaen, og duften spreder sig i ...

Vi forhandler Flavourball aroma kugler. De er nemlig produceret ud fra den bedste aroma kvalitet, som du finder inden for aroma kugler. Dette sikrer dig en god oplevelse hver gang! Men hvad er aroma kugler? Aroma kugler er små kugler, der er fyldt med en indkapslet aroma. Når man klikker på kuglerne, frigiver de aromaen, og duften spreder sig i et hvilket som helst absorberende materiale. -Deraf kommer navnet aroma "klik kugler" 

Sådan bruger du Flavourball Aroma Kugler

Flavourball aroma kugler er en nem måde at sprede en dejlig duft i dit hjem, på arbejdspladsen eller i bilen. Menthol aroma kugler er en af de mest populære aroma kugler fra Flavourball, og de kan bruges i alle former for absorberende materialer, men også deres unikke type af aroma diffuser, kaldet en duftfrisker.

Her er en trin-for-trin guide til, hvordan du bruger Flavourball Aroma Kugler:

  1. Brug det medfølgende værktøj på bagsiden af pakken. Den lille pind er nemlig designet til at opsamle en aroma kugle og prikke et hul i et hvilket som helst absorberende materiale.

  2. Prik nu et hul til en aroma kugle i det ønskede absorberende materiale, som f.eks. kunne være vat-filteret på Flavourball Duftfriskeren, ved hjælp af den spidse ende af værktøjet.

  3. Lav nu et lille rør ved at vende den lille pind (værktøjet) om og brug det lille plastikomslag rundt om pinden til at lave et lille rør i den flade ende. Brug hulrummet til at opsamle dine klik kugler.

  4. Placer din aroma kugle i røret på værktøjet og indsæt den i hullet på det absorberende materiale, som du gjorde klar til i trin 2.

  5. Nu skal du blot huske at klikke din aroma kugle, så aromaen frigives, og den dejlige duft kan sprede sig.

Så nemt er det at indsætte en aroma kugle med det medfølgende værktøj

Mere
pr. side
Viser 1 - 24 af 31
Viser 1 - 24 af 31